Mihai Neşu: Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele

 

La mai bine de 7 ani de la cumplitul accident care-l ţine pe Mihai Neşu (35 de ani) în scaunul cu rotile, fostul fotbalist a spus că trăiește cea mai bună perioadă din viața sa.

 

Neşu spune că de multe ori nici nu simte că este paralizat, se bucură foarte tare de rezultatele pe care le are alături de centrul de ajutor al copiilor cu dizabilităţi de la Oradea, deschis cu ajutorul fundaţiei sale. Fostul fundaş a dezvăluit, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, o discuţie tulburătoare pe care a avut-o cu un călugăr din Athos.

 

Trăiesc cel mai bun moment al vieţii mele, acum, la 35 de ani. Şi m-ajută Dumnezeu, de multe ori nici să nu simt că sunt paralizat! Au fost clipe teribile, în care nu-mi trecea cu toate pastilele din lume. Nici nu aveam cum, fiindcă durerea mare era în suflet”, a spus Mihai Neşu, pentru Gazeta Sporturilor.

 

El a apelat la mai multe metode de a trece peste momentul greu al vieţii şi a discutat cu mai mulţi preoţi, ajungând chiar şi la Muntele Athos. Neşu a dezvăluit o discuţie cu un călugar care a vrut să devină fotbalist, dar - asemănător cu Mihai -, o accidentare nu i-a permis să-şi îndeplinească visul: ”Scopul este să fii sportiv pentru Hristos. Un călugăr grec din Athos îmi spunea că el a vrut să devină fotbalist, însă s-a accidentat, a renunţat şi mi-a zis că a ales să fie fotbalistul lui Hristos”, a mai spus Neşu pentru sursa citată.

Comentarii Facebook