Mihai Georgescu, antrenor la centrul de copii si juniori de la U Cluj

Mihai Georgescu a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Cluj, urmand sa fie antrenor la centrul de copii si juniori.


“Am discutat cu domnul Walter si am convenit sa incepem un proiect ambitios la Universitatea Cluj. Obiectivul este formarea unor jucatori de valoare si promovarea lor la prima echipa. De asemenea, dorim sa readucem spiritul “U” in randul suporterilor", a declarat Georgescu citat de site-ul oficial al echipei. El crede ca fotbalul romanesc nu duce lipsa de talente, dar ca se lucreaza slab cu copiii uneori si conditiile nu sunt din cele mai bune.


"Ne intereseaza sa gasim individualitati care dau valoare grupului. Avem o evidenta a valorilor din zona si vom trece la treaba. Sunt pasionat de meseria mea, pentru ca este minunat sa lucrezi cu copiii. Asculta, prind repede si sunt fascinati sa invete", a adaugat tehnicianul.

 

Mihai Georgescu este antrenor de 30 de ani si prin "mainile" lui au trecut Costel Galca, Razvan Rat, Vasile Maftei, Marius Bilasco, Lucian Marinescu sau Jean Barbu. El este cel care l-a descoperit si pe Raduta, convocat recent la echipa nationala a Romaniei.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook