Duminica 28 Aprilie

Mesajul pertitent al unui fan CFR Cluj, după ce oficialii au spus că Andrea Mandorlini plecă de la echipă


CFR Cluj a anunțat oficial că s-a despărțit de antrenorul Andrea Mandorlini. Până acum liderii CFR Cluj au păstrat tăcerea pe acest subiect. 

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj și antrenorul Andrea Mandorlini au ajuns la un acord privind încetarea colaborării.

Revenit în Gruia după aproape 13 ani, tehnicianul a stat pe banca echipei noastre pentru 27 de partide, perioadă în care a bifat, în toate competițiile, 11 victorii, 9 egaluri și 7 înfrângeri.

Suntem recunoscători pentru munca sa neîntreruptă depusă la CFR Cluj, dar și pentru seriozitatea cu care și-a desfășurat mereu activitatea!”, au spus, diplomatic, cei de la CFR Cluj.

În realitate, patronul Neluțu Varga a fost furios de mult pe tehnicianul italian, care și-a adus mulți jucători cu el, dar nu a performat.

Un fan al CFR Cluj a observat contradicția și i-a ”curentat” pe șefii din Gruia. ”Ziceți că sunteți mulțumiți pentru seriozitate și munca depusă! Mă întreb:-atunci de ce l-ați fugărit?

Pe jucători de ce nu-i sancționați pe măsură. Domnul președinte zice ca cresc salariile iar patronul spune altceva,pomenește de o reducere a fondului de salarii. Eu pe cine să cred? Și poate ne ziceți și nouă pe aia dreaptă:- de ce jucătorii refuză jocul?”, a scris suporterul.

421499968_767682898722336_5596688939350464446_n.jpg

Comentarii Facebook