Medalii de campioni pentru înotătorii clujeni


Înotătorii clujeni au obținut medalii de campioni naționali la întrecerile pentru copii.

La sfârșitul lunii iunie a avut loc Campionatul Național de Natație pentru copii de la Arad, pentru categoria 10 ani. În fruntea clasamentului a terminat Ana Iulia Dascăl, componenta clubului sportiv Swim to Perfection, deținătoarea a 3 titluri de campioană națională la probele de 50 metri liber, 50 metri spate și 50 metri fluture. La cea de-a 4 proba, 50 metri bras, Ana Iulia Dascăl s-a clasat pe locul 4.

Imediat după terminarea campionatului de la Arad a început o altă competiție națională de natație la fel de importantă pentru copiii impătimiți ai acestui sport, Campionatul Național de Natație pentru copii, categoria de varstă 11 - 13 ani, care a avut loc la Brăila.

Clujul a fost reprezentat de Alexia Dascal, în vârstp de 11 ani, care s-a întors după cele 4 zile de concurs cu un titlu de campioană națională la proba de 50 metri liber. Sportiva a mai obținut două locuri 3 la proba de 50 metri spate și 100 de metri spate, un loc 4 la proba 200 de metri mixt, iar la celelalte 4 probe s-a clasat pe primele 8 locuri din cei 90 de sportivi.

Ambele surori sunt componente ale Clubului Swim to Perfection Cluj Napoca, fiind antrenate de Adrian Suciu.

Comentarii Facebook