Medalie de argint pentru clujenca Loredana Ohai la Cupa Europeana U20 la judo

Loredana Ohai, jucatoare legitimata la U CSM Cluj, a obtinut medalia de argint la Cupa Europeana U20 la categoria 57 de kilograme.

 

Loredana Ohai a pierdut in finala categoriei 57 de kilograme in fata unei judokane din Turcia si a obtinut astfel medalia de argint la Cupa Europeana desfasurata la Berlin, in Germania. Clujeanca va participa in perioada 15-18 septembrie la Campionatul European care va avea loc in Belgia.

 

"Mai avem inca o luna pana la C.E, timp suficient sa analizam fiecare sportiva care ar putea sa ne puna probleme si sa lucram individual pentru fiecare in parte. In general, cunoastem toate sportivele, vor fi sanse mici sa ne confruntam cu sportive pe care sa nu le fi intalnit. Am luat in calcul si sportivele de la cateoria 52 kg care ar putea urca si sportivele de la categoria 63 kg, care ar putea sa coboare in categoria 57 kg. Ne dorim foarte mult un titlu la acest Campionat European, iar daca aici vom obtine un rezultat frumos, la intoarcere, putem sa discutam si despre Campionatul Mondial care va fi la inceputul lunii noiembrie in Cape Town, Africa de Sud", a declarat antrenoarea Gianina Andreica, potrivit site-ului oficial al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, u-cluj.ro.

 

Foto: u-cluj.ro

Comentarii Facebook