Meciul „U” Cluj - Poli Iași oprit în minutul 54 din cauza furtunii! Plouă torențial la Cluj


Duelul dintre U Cluj și Poli Iași, din etapa cu numărul 8 din SuperLiga, s-a întrerupt, în minutul 54, din cauza furtunii. Gazdele trebuie să aducă gazonul la condiții optime în următoarea oră sau partida de pe Cluj Arena se va reprograma pentru ziua de mâine.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit recent pe banca lui U Cluj și caută prima victorie. "Studenții" sunt fără succes de patru etape. Au remizat în ultimul meci cu FC Hermannstadt, scor 2-2, după ce au condus până în minutul 90+2.

Confruntarea a fost întreruptă în debutul reprizei secunde, în minutul 54, din cauza terenului impracticabil. 

Dacă începerea/reluarea jocului nu este posibilă în maxim 60 de minute de la momentul începerii/ întreruperii, jocul se va desfăşura a doua zi, la o oră care va fi stabilită de comun acord de cele două echipe, fiind reluat din minutul în care trebuia sa inceapa sau din minutul în care a fost întrerupt, se arată în regulamentul FRF. 

Meciul a fost suspendat pentru că nu sărea mingea din cauza apei. Gazonul a fost schimbat recent din fondurile Consiliului Județean Cluj, dar lucrarea a fost făcută de mântuială.

---------------------

UPDATE

„Meciul se va relua mâine de la ora 13:00 din minutul 53, după ce condițiile meteorologice extreme au făcut imposibilă desfășurarea jocului astăzi. Suporterii vor beneficia de intrare liberă mâine la reluarea partidei cu FC Politehnica Iași”, anunță FC Universitatea Cluj.


WhatsApp Image 2023-09-03 at 15.21.20 (1).jpeg

WhatsApp Image 2023-09-03 at 15.11.25.jpeg

Comentarii Facebook