CFR Cluj a câștigat fără emoții cu FC Voluntari, cu 4 goluri înscrise echipa urcă pe primul loc din clasament


CFR Cluj a câștigat cu FC Voluntari, scor 4-1, în etapa a 8-a din SuperLiga. În urma succesului de sâmbătă, echipa lui Mandorlini a ajuns la 16 puncte și a urcat pe prima poziție a clasamentului. 

CFR s-a schimbat în acest sezon. Odată cu trecerea de la Petrescu la Mandorlini, ardelenii încep ușor ușor să își intre în mână, iar stilul ofensiv al italianului începe să se vadă și pe tabelă. Fosta campioană a ajuns la 17 goluri în 7 meciuri jucate în SuperLiga, 11 dintre ele fiind marcate în ultimele 3 runde, scrie GSP.

La flash-interviul de după meci, antrenorul oaspeților, Andrea Mandorlini (63 de ani), s-a arătat nemulțumit de atitudinea elevilor săi din debutul partidei, însă per total a fost fericit cu jocul prestat de aceștia. 

„A fost un meci ciudat, am avut foarte multe ocazii în primele 15 minute, două-trei chiar foarte importante, apoi gazdele au marcat și o mai puteau face o dată. Consider că rezultatul a fost unul just și victoria meritată.

Din punct de vedere emoțional, n-am stat foarte bine la începutul meciului, dar am jucat foarte bine. Ne lipsea acea dorință de a câștiga.

Mental n-am fost foarte puternici, mai ales că venea această pauză, mulți aveau deja cumpărate biletele de avion. Dar am arătat bine, cred că suntem o echipă care se bucură că joacă fotbal.

Eram agitat pentru că am greșit la golul lor și am ratat mult. Dar așa e fotbalul, e făcut și din greșeli. Apoi am muncit să revenim în joc, am avut forță și calitate și am revenit", a spus Mandorlini. 

Comentarii Facebook