Miercuri 24 Aprilie

Masorul U Cluj, îndrăgostit de INTER: Sarut ecranul cand Inter dă gol. Ce pronostic are pentru meciul cu CFR Cluj

 

Masor U Cluj, Mircea Moldovan, susține că este cel mai mare fan al lui Inter din România. El crede că CFR Cluj va pierde primul meci din duelul cu italienii. 

 

Mircea Moldovan este fan al lui Inter de acum 50 de ani. ”Aveam 11 ani si eram nebun dupa fotbal. Aparea revista ”Fotbal” si in fiecare numar se publicau cateva adrese ale unor cluburi mari din strainatate. Am inceput sa trimit scrisori la toate. Inter a fost singurul club care mi-a raspuns. Mi-au trimis o fotografie cu echipa lui Herrera, un fanion si o insigna. De atunci am spus ca Inter va fi echipa mea”, a povestit Moldovan.

 

El nu a fost niciodată pe ”Giusseppe Meazza”, dar trăiește acasă la intensitate maximă fiecare meci al lui Inter. ”Vecinii deja ma cunosc si nu am probleme. Ma pot manifesta. Vad toate meciurile la TV. Cand am lucrat in Italia ma uitam si la antrenamente, pe canalul lor. Cand joaca Inter, o iau pe nevasta-mea si ne ridicam in picioare cand intra echipa pe teren. I-am spus ca e dovada de respect pentru echipa. Ea zice ca sunt nebun. Bat cuba imaginar cu fiecare jucator, iar cand marcam un gol e nebunie. Sarut si ecranul”, a mai spus Mircea Moldovan, conform știrile ProTV.

 

El cere să fie ingropat cu steagul lui Inter lângă el. ”Am un medalion cu stema echipei pe care il sarut cand ma rog. Am halat, ceas, cani, umbrela, prosop...Toate in culorile lui Inter. In masina ascult doar Adriano Celentano pentru ca e interist. Ma bucur ca mi-am facut tatuajul si mai am o dorinta”, a mai spus Moldovan.

 

El est convins că CFR Cluj va pierde, pronosticul fiind de 2-0.

 

La meciul retur s-ar duce în galeria lui Inter, dar nu are voie. Pe stadionul lui CFR Cluj îi este frică să meargă.

Comentarii Facebook