Marius Șumudică, nervos la conferință, după meciul dintre CFR Cluj și Young Boys: „Cred că trăsese o ștampă ceva”


CFR Cluj a remizat cu Young Boys, 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor Champions League, iar la final, Marius Șumudică s-a arătat deranjat la conferință de două aspecte, unul petrecut pe teren și celălalt în tribune. 

După ce echipa lui a luat gol în prelungiri, în minutul 90+3, Marius Șumudică s-a arătat nemulțumit de faptul că arbitrul Danny Makkelie, din Țările de Jos, a dictat 8 minute de prelungire.

Marius Șumudică, după CFR Cluj - Young Boys: „Am crezut că a murit unul”

Să dai opt minute de prelungire... Am crezut că s-a întâmplat ceva, că a murit unul prin stadion, ferească Dumnezeu! Opt minute de prelungire nu am văzut în viaţa mea!

E foarte mult, foarte mult! Exagerat de mult! Jucătorii se întrebau de ce s-au dat 8 minute. Noi voiam să se termine mai repede. Nu voiam așa multe minute de prelungiri. A lăsat mai multe de 8 minute. Arbitrul de rezervă îi număra în cască și i-a spus să fluiere. Dar a mai lăsat un corner”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Șumudică, scandal cu un fan în tribună

Antrenorul a dezvăluit după meci și că a avut un conflict cu un fan din tribună, explicând cu ce l-a deranjat acesta.

La fotbal și la politică se pricep toți. Cred că era un băiat care trăsese o ștampă înainte. M-a tot insultat, îmi spunea ce schimbări să fac. Nu am mai rezistat la insulte și înjurături și am zis «Vino, mă, în locul meu și fă schimbările». E jenant.”, a adăugat Șumudică, conform gsp.ro



Comentarii Facebook