Duminica 28 Aprilie

Marius Șumudică crede că ”U” Cluj are șanse să câștige titlul: „Au ajuns acolo datorită unor jocuri foarte bune”


Marius Șumudică consideră că ”U” Cluj și Farul Constanța ar trebui incluse pe lista cu echipele care se luptă pentru titlul de campioană. 

Mai mult decât atât, antrenorul român susține că formația lui Ioan Ovidiu Sabău ar putea juca în competițiile europene în sezonul viitor dacă vor continua să aibă aceleași prestații ca până acum.

„Nu există o echipă care este favorită la câștigarea campionatului. Le văd în lupta la titlu pe CFR, FCSB și Rapid. Cred că Farul va reveni. Nici 'U' Cluj nu ar trebui exclusă. Chiar dacă a făcut un joc mai slab din punct de vedere tactic.

Dinamo a făcut unul dintre cele mai bune jocuri aseară. Clujul a scos un rezultat pozitiv și asta înseamnă mult. Au ajuns acolo datorită unor jocuri foarte bune. Cred că dacă își vor reveni, vor putea juca în cupele europene”, a spus Marius Șumudică la emisiunea Liga Digi Sport.

U Cluj s-a remarcat printr-un joc solid în ultimele două luni. Jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău au învins pe FC Rapid, în Giulești, scor 3-2, iar acum pe Dinamo, scor 1-0. Marele derby pentru U Cluj vine în 21 decembrie, când urcă în Gruia, pentru duelul cu CFR Cluj. 

Comentarii Facebook