Șumudică: Am semnat contractul cu U Cluj în biroul lui Walter. Din partea clubului a semnat Măginean - AUDIO cu întreaga conferință

 

Noul antrenor al U Cluj, Marius Șumudică, a explicat, în cadrul primei lui conferințe de presă la Cluj Arena, de ce a semnat contractul de tehnician în biroul lui Florian Walter.

 

Șumudică a spus că a fost sunat de unul dintre frații ”Burtoc. Așa îi cheamă sau Bultoc? Cu domnul Walter nu am discutat. Am înțeles că a cedat echipa.

 

Singurul care a fost de față când am semnat în biroul domnului Walter a fost domnul Mărginean. El a ștampilat contractul. Nu am avut nicio discuție cu el. Cel mai mult mi-aș dori să îl bat pe domnul Walter în următoarea etapă”, a mai spus Șumudică.

 

Eu am semnat cu domnul Mărginean. Mi s-a spus că semnez cu el pentru că încă actele nu s-au făcut. Pe mine m-a sunat unul dintre frații Bultoc. Nu știu cum îl mai cheamă. Omul era în Anglia și merg pe încredere”, a mai spus Șumudică.

 

Noul antrenor a mai spus că restanțele salarile ale jucătorilor vor fi plătite în cursul zilei de luni, 12 noiembrie, când noii patroni ai echipei sunt așteptați și la meciul cu Rapid.

Comentarii Facebook