Marian Pana: Vrem victoria cu Gaz Metan Medias, iar in Cupa e posibil sa jucam la Buzau


Antrenrul U Cluj, Marian Pana, a delcarat ca se asteapta ca jucatorii sa nu fie cu capul in nori si sa se concentreze in continuare asupra campionatului.

"Avem un lot pregatit sa joace meciuri vineri, marti, vineri. Stam bine mental, numeric, nu ne putem plange si nu putem cauta scuze. Suntem pregatiti sa facem treaba cu Gazul. Este foarte bine ca am batut Bistrita, jocul urmator tintim acelasi lucru, victoria, dar ne multumeste si un egal. Am vazut meciul dintre Targu Mures si Gaz Metan si Mediasul are o echipa foarte buna, nu intamplator se mentin in Liga I, dar au slabiciuni in aparare.  E periculos in momente ca acestea daca esti cu capul in nori, daca nu stii sa tratezi momentul", a declarat Marian Pana.

Antrenorul a mai spus ca echipa va trata serios si meciul din Cupa Romaniei cu victoria Branesti, "chiar daca nu e un obiectiv pentru noi nu ne putem face de ras".

Pana a afirmat ca meciul cu Victoria Branesti s-ar putea juca in 16 septembrie, de la ora 16.00, la Alba-Iulia, dar lucrurile nu sunt 100% sigure pentru ca, daca va fi televizat, meciul ar putea fi mutat la Buzau, unde este nocturna.

Comentarii Facebook