Claudiu Niculescu, antrenor secund U Cluj: "Meseria mea e sa marchez goluri, vreau sa fiu privit ca jucator nu ca antrenor"


Claudiu Niculescu, antrenor secund si atacant la U Cluj, a declarat ca ar vrea sa fie privit de colegi ca un frate mai mare, de la care pot lua sfaturi, nu ca un antrenor. Jucatorul a spus ca secretul lui este dorinta de a juca fotbal.

Jucatorul sustine ca U Cluj este o echipa care "poate mai mult de locurile 9-12, dar trebuie sa ramanem concentrati, vor veni si momente grele si trebuie sa trecem peste ele cu maturitate cand va fi cazul. Nu se pune problema la noi de evitarea retrogradarii. Joc bine in continuare, secretul meu e dorinta de a juca fotbal. Nu dorim sa comentam arbitrajul, dar cu Bistrita am avut doua penaltiuri neacordate si Pit a fost eliminat prea usor", a mai afirmat Niculescu.

Atacantul ar vrea sa fie privit ca jucator de colegii lui, nu ca antrenor. "Ca antrenor secund le reamintesc jucatorilor in teren uneori tactica antrenorului, cand e prea mare zgomot si nu aud indicatiile lui. Sunt bucuros cand ma uit in clasament si vad ca suntem pe patru, dar le reamintesc mereu colegilor mei sa ramanem cu picioarele pe pamant, e frumos dar inca nu am realizat nimic. Greul abia incepe, altfel ne vor privi toate echipele care vor juca cu noi. Sa ne gandim doar la prezent, e drumul lung pana la final, daca prindem totusi un loc de cupa europeana nu se supara nimeni", a mai spus Claudiu Niculescu.

Niculescu a reamintit ca a semnat cu U Cluj pana in vara si nu va pleca nicaieri.

Comentarii Facebook