Marian Pana: "Cu CFR vrem sa castigam pentru noi, dar mai ales pentru suporteri"

Antrenorul Universitatii Cluj, Marian Pana, a declarat la finalul meciului pierdut in fata echipei Gaz Metan ca studentii vor juca la victorie urmatoarele meciuri, cu Victoria Branesti si cu CFR.

 

"Jucatorii probabil sunt suparati acum, dar trebuie sa luptam in continuare, nu avem timp de pareri de rau", a pus Pana la finalul meciului pierdut de Universitatea cu 3-1 in fata echipei Gaz Metan Medias.

 

El sustine ca pentru studenti urmeaza doua meciuri importante: cu Victoria Branesti in Cupa Romaniei si cu CFR in campionat. "Le vom juca pe ambele la victorie. Cu CFR vrem sa castigam pentru noi, dar mai ales pentru suporteri. Ati vazut si azi cati au venit sa ne incurajeze", a spus antrenorul clujenilor.

 

Marian Pana crede ce rezultatul din meciul cu Gaz Metan ar putea fi explicat si prin presiunea facuta asupra unor jucatori de pozitia inalta din clasament. U era inaintea acestei partide pe locul 4 in clasamentul Ligii I.

 

Pana crede ca Gaz Metan a meritat victoria si este nemultumit de Alexandru Pacurar, despre care crede ca nu poate evolua pe partea stanga.

Comentarii Facebook