Mărginean spune care este motivul pentru care și-a dat demisia de la ”U”: ”Nu am cedat niciunei presiuni”



Fostul președinte al clubului Universitatea Cluj, Ioan mărginean, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a demisionat din funcția sa de la echipă.

Eu am considerat ca dupa o munca de 5 ani si jumatate la Univesitatea Cluj a venit un moment 0 pentru mine și pentru cariera mea, pentru tot ce am facut eu în cei 40 de ani de carieră. Am trait si in momentele în care eram echipa primăriei. Am reușit cu eforturi, supaomenesti as putea sa spun, sa conving un om din Capitală, care a venit si dansul cu un plan, echipa a fost sprijinită su sume de ordinul milioanelor de euro, dar am avut o mică problema. In Cluj-napoca nu s-a reusit o colaborare benefica pentru club si oraș între autoritățile locale și club. Am reusit sa fac fata tuturor greutăților, oamenii care s-au perindat pe la club sunt de respectat și am indeplinit, in mare, obiectivele de performanță”, a declarat Ioan Mărginean.

Întrebat dacă a cedat în fața presiunilor, Mărginean a spus că a fost nevoit să aleagă între două rele pentru a salva echipa și a ales-o pe cea mai puțin rea.

Nu am cedat niciunei presiuni si am considerat, am luat punct cu punct ceea ce mi se reproseaza de fapt si decat sa fiu o piedică in fata echipei cand aceasta presiune este facuta pe o echipă care se vede clar că nu mai este de nivelul primelor 8 sau 10 din România, așa cum ne-am fi dorit. Am avut de ales intre două rele, și am ales-o pe cea mai puțin rea[...] Eu am un singur lucru de făcut la ora asta, să ridic presiunea de pe club”, a mai spus Mărginean.

Comentarii Facebook