Mărginean îi ia apărarea lui Florian Walter: Nu e posibil să îl denigrezi pe la toate colțurile


Fostul președinte al Universității Cluj, Ioan Mărginean, i-a luat apărarea lui Florian Walter, în cadrul unei conferințe de presă, despre care spune că dorește să readucă echipa la gloria din trecut.

Întrebat despre relația pe care o are acum cu investitorul, Mărginean a spus: ”Am avut o discutie cu Walter la Iasi prin care chiar i-am mulțumit că făcut acest pas și a venit să încurajeze echipa și lotul Universității”.

Mărginean i-a luat apărarea omului de afaceri, spunând că nu este posibil să îl denigrezi așa pe un om care a investit atâția bani în echipă.

Efectiv omul asta mi-a spus că s-a intors cu gândul să nu mai lase pe nimeni să-și bată joc de echipa asta, atât din punct de vedere sportiv, pe teren, cât si din punct e vedere al denigrării ce se intâmpla în presă și in Cluj. Nu e normal un om care a investit atâția bani să-l denigrezi pe la toate colțurile și să îl înjuri ca la ușa cortului”, a mai spus Ioan Mărginean.

 

CITEȘTE ȘI:

Walter vrea să ducă U Cluj în Liga a patra? A dat afară toată conducerea clubului, în frunte cu celebrul RJ - Mircea Cenan

Mărginean spune care este motivul pentru care și-a dat demisia de la ”U”: ”Nu am cedat niciunei presiuni”

Comentarii Facebook