Mărginean anunță BOMBA la U Cluj. Când intră clubul în INSOLVENȚĂ

 

Ioan Mărginean, acționarul majoritar din acte al U Cluj, nu participă la Adunarea Generală a Acționarilor echipei pentru că oricum ”există o totală indiferență și lipă de interes a oamenilor de afaceri din județul Cluj și chiar din Transilvania”.

 

Într-o scrisoare publicată pe site -ul oficial al echipei, Mărginean a explicat de ce nu participă la AGA de luni, 17 decembrie. 

 

Subsemnatul Mărginean Ioan, în calitate de acționar majoritar al SC F.C. Universitatea Cluj S.A vă comunic pe această cale motivul care determină neprezentarea mea la Adunarea Genarală a Acționarilor din data de 17.12.2012.

 

Având în vedere faptul că singura soluție în momentul de față pentru asigurarea continuării activității clubului rămâne atragerea unui nou acționar capabil din punct de vedere financiar și dornic de implicare, înțeleg să-mi canalizez eforturile în acest sens. Apariția unor evenimente neprevăzute a fost de natură a îngreuna și chiar împiedica finalizarea tratativelor ce se aflau în derulare.

 

Precizez că efectuez și în momentul de față toate demersurile în sensul cooptării unui nou investitor, motiv pentru care mă aflu la București, deoarece există o totală indiferență și lipă de interes a oamenilor de afaceri din județul Cluj și chiar din Transilvania, față de implicarea în menținerea în viață a Universității Cluj - simbolul fotbalului ardelean”, a declarat Ioan Mărginean.

 

Acționarul majoritar al clubului a vorbit și despre declanșarea procedurilor de insolvență.

 

În cazul în care acest lucru nus e va realiza, însă, până la sfârșitul anului 2012, vom fi obligați să solicităm deschiderea procedurii generale a insolvenței și reorganizarea judiciară”, a mai spus Mărginean.

Comentarii Facebook