Marcel Tenter, despre meciul cu Muresul din play-off: Trebuie sa ne aparam trofeul


Tehnicianul U Mobitelco BT Cluj, Marcel Tenter, a anuntat ca echipa trebuie sa treaca de dubla cu BC Mures, dar ca duelul va fi unul dificil.

"Este o echipa foarte serioasa, care a investit mult in acest an si care are pretentie de finala, dupa declaratiile lor. Noi suntem hotarati sa ne aparam titlul castigat sezonul trecut si vom face tot ce ne sta in putinta ca sa trecem cu bine de primul tur. Nu ne va fi usor, Muresul are o echipa cu valori individuale incontestabile si cea mai mare intrebare este modul in care ne vom apara. Daca ne vom face bine treaba in aparare nu vom avea mari probleme, insa daca nu vom fi atenti si nu vom fi responsabili in special in apararea individuala, unul la unu, atunci Targu Muresul este in stare sa faca probleme foarte mari oricarei echipe", a declarat Marcel Tenter.

Antrenorul a spus ca desi echipa lui a fost invinsa de BC Mures, acum jucatorii sunt in crestere de forma. "Mai ales ca s-au intors doi dintre jucatorii de baza, Silvasan si Chetreanu. Ei ajuta foarte mult echipa. Eu sunt convins ca cei doi isi vor dovedi valoarea in aceste meciuri in play-off, in aceste momente in care avem mare nevoie de ei. Niciodata nu poti sa spui ca prezenta sau absenta unui om de la echipa, cum este cazul lui Cooley, este un avantaj pentru tine, pentru ca nu stii cum vor reactiona ceilalti din echipa. Toata lumea intra in cantonament de astazi, asta arata ca ne gandim foarte serios la aceasta serie. Am vazut de sezonul trecut ca functioneaza acest lucru, ca este benefic echipei si am decis sa intram in cantonament. Trebuie sa intram bine in joc, primul sfert este critic", a mai explicat antrenorul.

Primul meci se va juca in 11 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor "Horia Demian".

Comentarii Facebook