Marcel Tenter: Cu ajutorul suporterilor putem castiga dubla cu Gaz Metan Medias - VIDEO


U Mobitelco Cluj intalneste vineri si sambata echipa Gaz Metan Medias in semifinalele play-off-ului ligii nationale de baschet.

Antrenorul Marcel Tenter a declarat ca echipa are experieta necesara pentru a ajunge in finala.
 
"Suntem in fata unui examen dificil. Avem in fata un adversar extrem de tenace si care aduce un aport fizic deosebit de-a lungul partidelor pe care le joaca si pun o presiune foarte mare asupora adversarului. Acest factor cred ca va fi cel mai important obstacol pe care va trebui noi ca echipa sa il depasim in meciurile care urmeaza pentru a ne desfasura jocul nostru normal si dincolo  de acest lucru eu cred in coeziunea echipei noastre, in forta jocului nostru de acasa. Sper ca fanii nostri sa vina intr-un numar cat mai mare, pentru ca avem nevoie de ei sa ne sustina. Eu contez pe faptul ca avem o echipa matura la ora actuala, o echipa trecuta prin finale, prin meciuri foarte grele si cred ca acum este un moment bun sa aratam acest lucru in teren", a declarat Marcel Tenter.

Primul meci va avea loc vineri, 29 aprilie, de la ora 17.30, iar a doau infruntare sambata de la ora 18.00. Biletele vor fi puse in vanzare joi, intre orele 12.00-18.00, dar si vineri dupa ora 14.00.

Comentarii Facebook