Mara, sincer după eșecul cu Malmo: A fost cel mai slab meci al CFR Cluj

 

Bogdan Mara, directorul sportiv al CFR-ului, a spus că meciul CFR-ului cu Malmo, terminat cu victoria suedezilor, e cel maislab de când a venit la echipă.

 

O evoluţie extrem de slabă! E cel mai slab meci de când sunt eu la CFR. Am intrat timoraţi, speriaţi, ne-a copleşit miza acestui meci! E un adversar cu care putem să ne luptăm, nu e de speriat. Nu înţeleg, sunt oameni care au demonstrat în meciuri importante că au experienţă. Au fost greşeli individuale, din păcate. Aveam mare încredere în acest meci, i-am văzut toată săptămâna bine pe băieţi.

 

Să iei un asemenea gol, să intri la pauză cu 1-0, acolo s-a cam terminat meciul. În repriza a doua am încercat mai mult, dar am fost lipsiţi de încredere, nu ştiu de ce am intrat aşa de timoraţi. Trebuie să ridicăm capul, mergem înainte, am mai avut momente grele. Acum trebuie să se vadă, din nou, experienţa şi valoarea unor jucători. Plecăm cu şansa a doua, un 0-0 era altceva. Mergem înainte, trebuie să continuăm, suntem la început!

 

Se întâmplă, suntem o echipă, un grup. Şi el ne-a scos pe noi, ne-a făcut campioni!  Nu e momentul să dăm într-un jucător sau altul! E, cred, cel mai slab meci de când sunt aici. Nu neapărat că n-au fost realizări, cât atitudinea din teren”, a spus Bogdan Mara, la DigiSport.

 

Despre aducerea lui Săpunaru a afirmat că: ”Am spus şi dinaintea că ne dorim un fundaş central. E greu să stai în trei fundaş central. Ni l-am dorit pe Săpunaru, vom vedea zilele viitoare! Jucătorii noi au venit târziu, sunt în urmă cu pregătirea fizică. Trebuie să ne ajute, să producem o surpriză la retur!”.

 

CFR Cluj - Malmo 0-1. REZUMAT VIDEO. Clujenii au jucat prost

Comentarii Facebook