Mara si-a gasit "stapani" noi: grecii de la Iraklis Salonic

Bogdan Mara si-a gasit echipa dupa cateva ore de la despartirea de CFR Cluj. Mijlocasul va juca pentru 180.000 de euro pe sezon, si 100.000 de euro la semnatura. Banii sunt platiti de grecii de la Iraklis Salonic.

Jucatorul a marturisit dupa ce a batut palma cu grecii de la Iraklis Salonic ca daca mergea in Rusia ar fi primit bani mai multi, dar a preferat Grecia pentru ca "este mult mai aproape, sunt doua curse pe zi si fac doar o ora, cred c? fotbalul din Grecia este mai urmarit decat celelalte unde puteam merge, este un contract pe un an si jumatate, iar conditiile sunt bune. In plus, Dica si Victoras Iacob mi-au spus numai lucruri frumoase despre echipa. Sunt sigur ca am luat decizia corecta", a declarat Mara, intr-un interviu acordat GSP.

El spera ca selectionerul Razvan Lucescu sa fie cu ochii pe el si in Grecia. "Sunt convins ca daca voi juca bine, atunci voi fi chemat. Cine mai credea ca eu voi fi selectionat la varsta mea si chiar voi juca? Nimeni. Asa si acum. Sa fiu eu sanatos", a mai spus Mara.

El a fost lasat sa plece de CFR Cluj pentru ca avea salariul prea mare, 200.000 de euro pe sezon, dar si pentru ca nu a mai intrat in planurile antrenorului italian Mandorlini.

Comentarii Facebook