Mandorlini nu se teme ca ar putea fi demis: "Nu simt nicio presiune"


Andrea Mandorlini a declarat ca nu se simte amenintat cu demisia si ca va aborda meciul cu Sportul Studentesc cu incredere, in incercarea de a obtine cele 3 puncte. Italianul a recunoscut ca echipa a avut un start slab.

CFR Cluj va intalni vineri Sportul Studentesc si si-a permis o gluma spunand ca stie echipa bucuresteana de pe vremea cand juca la Internationale Milano.

"Sportul este o echipa frumoasa, noua pentru mine, nu pot spune prea multe despre ei. Ca o gluma, as spune ca i-am intalnit in 1984 cand jucam la Inter si ii cunosc de atunci. Acum, trebuie sa ne concentram toata energia pe meciul de vineri", a mai spus antrenorul italian.

Italianul a spus ca in meciul cu Astra Ploiesti s-au facut multe erori si ca i s-a mai intamplat sa aiba un start slab de campionat.

"Nu simt nicio presiune. Nu ma gandesc ca nu voi prinde Liga Campionilor, ma gandesc doar la meciul cu Sportul. Chiar i-am spus presedintelui Iuliu Muresan ca in cariera mea am mai pregatit echipe care au avut un inceput greu, dar apoi am reusit sa ii remontez pe parcurs. Acum conteaza meciul cu Sportul, nu ne gandim la alti jucatori. Pana la finalul perioadei de transferuri vom vedea ce va fi", a mai afirmat Mandorlini.

Meciul dintre Sportul Studentesc si CFR Cluj, se va juca vineri de la ora 18.00. Il veti putea urmari in format LIVE TEXT pe Stiri de Cluj.

Comentarii Facebook