Dorinel Munteanu, antrenorul de la Otelul Galati, se asteapta la un meci greu cu U Cluj. Tehnicianul s-ar multumi cu un egal!


Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Otelul Galati, a declarat ca Universitatea Cluj este cea mai buna echipa dintre noile promovate si ca meciul va fi dificil.

"Ne asteapta un meci foarte greu, cum au fost toate de pana acum. Dupa parerea mea, Universitatea Cluj este cea mai solida dintre nou-promovate, formatie cu jucatori valorosi, cu experienta, care au gustat din marea performanta. Adversarii nostri au obtinut in ultimele doua etape rezultate pozitive cu echipe puternice, avem mare respect fata de ei, dar mergem cu incredere", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul de la Otelul Galati a afirmat ca s-ar multumi si cu un punct, dar trei ar fi cel mai bine. "Trebuie sa fim hotarati, imi doresc sa am o echipa determinata, care nu se lasa pe o ureche dupa aprecierile pozitive din ultimul timp. Atitudinea pentru acest joc vreau sa fie una foarte, foarte buna", a mai adaugat Munteanu.

Meciul Universitatea Cluj - Otelul Galati este programat duminica, de la ora 18.00.  Meciul va fi transmis si pe Stiri de Cluj, in format LIVE TEXT.

Comentarii Facebook