Mandorlini despre Kone: "Speram sa reusim sa-i dedicam aceasta prima victorie de dupa accidentarea sa"

Antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, spera sa castige meciul cu Astra si spune ca victoria ii va fi dedicata lui Yssouf Kone, accidentat in meciul cu Victoria Branesti.


"Am jucat si pentru el chiar si la Timisoara, chiar daca nu am facut jocul pe care ni l-am propus. Speram sa reusim sa-i dedicam aceasta prima victorie de dupa accidentarea sa, pentru ca stim ca s-a accidentat pentru echipa si pentru club, pe teren", a declarat Andrea Mandorlini, intr-o conferinta de presa.

 

Kone a fost operat in urma cu o saptamana si va reveni pe teren abia din retur.

 

Antrenorul vrea cu orice pret 3 puncte din meciul cu Astra Ploiesti, desi recunoaste ca va fi o partida dificila. "Partida cu Astra va fi deficila. Ei vin dupa o infrangere acasa, noi dupa rezultatul pe care il stiti la Timisoara si, cu siguranta, avem foame de victorie si sa revenim acolo unde ne este locul si unde suntem obisnuiti sa fim ca echipa", a spus Mandorlini.

 

"Ar trebui sa ne luam revansa in fata publicului propriu", a spus jucatorul Tony Da Silva.

 

CFR a pierdut meciul din etapa a treia cu FC Timisoara cu scorul de 3-2. Clujenii joaca vineri, de la ora 20.00, pe teren propriu, in fata echipei Astra Ploiesti in cadrul etapei a patra a Ligii I.

Comentarii Facebook