Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la „U”. Atacantul visează să ajungă la FCSB și nu s-a prezentat la cantonamentul din Austria


Mamadou Thiam nu mai vrea să joace la Universitatea Cluj. Atacantul în vârstă de 28 de ani nu s-a prezentat la reunirea formației clujene și a ratat cantonamentul „șepcilor roșii” din Slovenia, dar nu s-a prezentat nici la cantonamentul din Austria.

Toni Petrea, tehnicianul „Șepcilor Roșii, a vorbit despre situația fotbalistului. Acesta a dezvăluit că atacantul senegalez a cerut timp de gândire, pentru a putea lua o decizie legată de viitorul său.

El a solicitat un termen de gândire, a avut și ceva oferte din străinătate. Până acum, nu s-a materializat nimic, nici nu s-a întors. Este o situație delicată. Am vorbit cu conducerea clubului, trebuie luată o decizie, nu putem să stăm, să așteptăm după el. Eu n-am vorbit cu el, am considerat că este treaba conducerii, fiind vorba și de o clauză de reziliere, așa că nu e treaba mea, eu nefiind aici sezonul trecut. Un jucător bun, și-a făcut datoria sezonul trecut pentru U, dar eu am o reținere când fotbalistul nu vrea să mai continue cu echipa. E clar. Ce perspectivă să mai avem?”, a spus tehnicianul, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul senegalez ar fi și în vizorul celor de la FCSB. Acesta este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi vrea la echipă, mai ales după ce negocierile cu Arnold Garita ar fi picat. Chiar dacă vicecampioana are în lot mai mulți jucători care pot evolua în atac, patronul formației încă dorește transferul unui fotbalist ofensiv.

Oficialii alb-negrilor nu au de gând să cedeze și să-l lase pe Mamadou să plece pe bani puțini sau gratis. Atacantul are o clauză de 500.000 de euro!

Comentarii Facebook