Duminica 28 Aprilie

Mamadou Thiam, așteptat înapoi la U Cluj, dar Neluțu Sabău a fost sincer: „E destul de greu să-l aducem”


Sezonul trecut, Mamadou Thiam a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „șepcilor roșii”. Thiam a înscris 11 goluri, a oferit un assist, a atras interesul celor de la FCSB și a prins până la urmă un transfer în Kuweit, la Al Arabi, echipă care l-a cumpărat cu 500.000 de euro. Deși conducerea Universității Cluj și-ar dori revenirea lui Thiam, Ioan Ovidiu Sabău recunoaște că acest lucru nu este tocmai posibil.

Ioan Ovidiu Sabău mai așteaptă atacanți la U Cluj. Întrebat la finalul partidei amicale despre situația transferurilor, Sabău a declarat: 

„Nu știu (n.r. - legat de Hummet). Sunt discuții cu mai mulți atacanți, vedem ce decizii vor lua cei din conducere. Ar fi bine să vină Thiam, dar nu știu dacă e posibil. E destul de greu să-l aducem”, potrivit GSP.

În Kuweit, lui Thiam nu îi merge la fel de bine. A jucat doar 4 meciuri de la transfer, a înscris două goluri și ar vrea deja să schimbe peisajul.

Ioan Ovidiu Sabău îl așteaptă înapoi la U Cluj, însă mutarea este complicat de înfăptuit, având în vedere că arabii au plătit bani mulți în schimbul lui. Un scenariu posibil este acela al împrumutului pentru a doua jumătate a sezonului, până în vară, o idee pentru care conducerea Universității va insista în perioada următoare, notează sursa citată.

Comentarii Facebook