Lukasz Szukala, jucatorul U Cluj: Vrem victoria cu Sportul Studentesc si apoi ne gandim la CFR Cluj


Universitatea Cluj se pregateste de meciul cu Sportul Studentesc, iar jucatorii au anuntat ca isi doresc victoria.

"E un meci important pentru noi, avem nevoie de trei puncte si asta e tot ce conteaza. Nu ne gandim la meciul cu CFR Cluj acum, meciul cu Sportul e cel mai important la ora actuala. Vom da totul pe teren si nu ne gandim la cate cartonase galbene avem fiecare. Trebuie doar sa ne facem jocul, deoarece avem un grup bun, sa dam 100% si sa batem. Nu exista nici un fel de presiune pe noi, am castigat un punct important cu Dinamo, iar acum vrem victoria cu Sportul", a precizat Szukala.

Jucatorul a vorbit si despre incidentele de la Ploiesti, spunand ca nu fac reclama buna pentru fotbalul romanesc. "Totusi, consider ca nu e periculos sa joci in Romania, trebuie doar ca lumea sa aiba grija ca astfel de evenimente neplacute sa nu se mai repete. Sunt copii pe stadion, iar imaginile acelea sunt socante. Personal, il inteleg pe Martinovici, care a reactionat asa pentru a-si apara colegii", a mai spus Szukala.

 

U Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Dinamo de sambata, 29 octombrie, de pe Cluj Arena. Clujenii ocupa potizia a cincea in campionat cu 22 de puncte.

Comentarii Facebook