Duminica 7 Martie

Lucian Bute e extrem de încrezător înaintea meciului cu Pascal: Aștept 20.000 de oameni să ovaţioneze victoria lui Lucian ButePugilistul român Lucian bute este extrem de încrezător în șansele sale de a-l învinge pe haitianul Jean Pascal. Acesta a declarat în conferința premergătoare meciului că nu se află într-o luptă de cuvinte, iar că la sfârșitul partidei va fi un singur învingător, Lucian Bute.

"Nu intru în acest război al cuvintelor. Vom rezolva această problemă în ring. Nu este genul meu să fiu lipsit de respect. Aştept de mult acest meci, mă simt în formă şi sunt încrezător. La finalul meciului va fi un singur câştigător, iar acela va fi Lucian Bute. Ştiu de ce sunt capabil şi voi demontra că fac parte din elită. Aştept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final să ovaţioneze victoria lui Lucian Bute", a spus pugilistul român, informează www.prosport.ro.

Jean Pascal a fost, însă, extrem de agresiv la conferinţa de presă.

"Bute m-a denigrat de mai multe ori când a spus că eu nu-mi respect adversarii. Sunt dispus să dau 1.000 de dolari celui care aduce o dovadă că aş fi spus o singură frază defăimătoare la adresa adversarilor mei. Bute n-a fost respectuos cu mine. El a spus că-mi va închide botul! Sunt un om, nu un animal. Îl invit pe Bute să se ridice de pe scaun şi să-mi repete în faţă ceea ce a spus. Dacă eu i-aş fi spus că are o gură mare, ar fi strigat toţi că dau dovadă de lipsă de respect. Dar atunci când e vorba despre domnul Bute, acest lucru e corect? Ce nu-mi place este faptul că se încearcă convingerea oamenilor că el este cel mai iubit şi cel mai umil, dar nu este aşa", a afirmat Pascal.

Meciul dintre Bute și Jean Pascal era programat pentru 25 mai 2013, însă a fost amânat pentru 18 ianuarie, după ce românul a fost operat din cauza unei accidentări la antrenament.

Comentarii Facebook