Joi 1 Decembrie

Lucian Bute a luptat cu frică în meciul cu Pasal din cauza unui accident ținut secretPugilistul român Lucian Bute nu a putut lupta în proporție de 100% în partida împotriva haitianului Jean Pascal din cauza unui accident suferit în timpul partidei cu Carl Froch din mai 2012, când acesta a fost eliminat prin KO în runda 5.

Prestația lui Bute din meciul cu Pascal nu a fost deloc cea cu care și-a obișnuit fanii, iar acest lucru se pare că este din cauza unei semipareze de care românul a suferit în urma luptei de la Nottingham cu Froch.

"Lucian Bute nu mai are cum să fie cel de acum câţiva ani şi nu poate să-şi mai revină niciodată complet după semipareza pe care a avut-o după meciul cu Carl Froch! Nu mulţi sunt cei care ştiu povestea asta. E un lucru delicat pe care cei de la InterBox nu l-au rezolvat", a dezvăluit o persoană apropiată lui LUCIAN BUTE pentru GSP.

Lucian Bute a pierdut la puncte meciul cu Jean Pascal de sâmbătă noaptea, iar prestația românului a fost intens criticată în presa internațională, care spune despre acesta că a fost ”de nerecunoscut”.

Comentarii Facebook