Lobont: Fotbalul românesc este sovietic. Viitorul e singura valoare


Bogdan Lobonț a spus la finalul meciului cu Ripensia, pierdut de U Cluj in ultimul minut, ca fotbalul românesc are nevoie de o revolutie.

Când am acceptat să vin la U Cluj am acceptat în primul rând pentru că eram convins de calitatea umană și fotbalistică a jucătorilor de aici. Universitatea Cluj m-a dorit aici pentru că sunt un altfel de antrenor față de stilul comunist cu care s-a obișnuit fotbalul românesc.

De 4 luni sunt aici. Eu sunt plecat din România de mulți ani. Fotbalul românesc e obișnuit în continuare cu stilul sovietic. Eu, Bogdan Lobonț, știu unde vreau să ajung și am să ajung! Timpul o va demonstra!”, a spus Bogdan Lobonț, la conferința de presă de după meci, presat de jurnaliștii clujeni.

Despre eșecul cu Ripensia, Lobonț a spus că: ”Am făcut greșeli individuale și am fost taxați! Greșelile au început de la mine. Cine-mi spune mie că nu putem ajunge în Liga 1 de la baraj? În fotbalul de astăzi cine greșește mai puțin câștigă. Sunt convins că din aceste greșeli învățăm cu toții. Suporterii sunt supărați, e normal. Eu, însă, nu sunt supărat pe jucători. Băieții au demonstrat și au vrut. Și-au creat multe situații de a marca”, a mai spus Lobonț.

Antrenorul U Cluj a lăudat echipa lui Gică Hagi și a spus că FC Viitorul este singul club care nu funcționează după stilul comunist.

Comentarii Facebook