LIVE TEXT U Cluj - Concordia Chiajna 1-1 VEZI golul lui Baltoi VIDEO

 

Universitatea Cluj intalneste de la ora 19.00 Concordia Chiajna intr-o partida importanta care ar putea consolida pozitia "sepcilor rosii" in fruntea campionatului.

 

Minutul 90+1- FINAL

Minutul 90- Grozav a primit mingea, dar a trimis peste poarta

Minutul 85- GOOOLLL Concordia! Baltoi a inscris dupa o pasa foarte buna

Minutul 78- Cristea a patruns in careu la capatul unei faze electrizante, dar portarul a retinut mingea

Minutul 70- Nasser a primit o pasa buna de la Grozav, dar a trimis mingea in portar

Minutul 50- Grecu a primit o pasa si a sutat frumos, dar nu a inscris

Minutul 46- A inceput repriza secunda

Minutul 45- Pauza

Minutul 31- Gol anulat pentru U Cluj in urma unei pozitii de off side

Minutul 13- GOOOLLL U Cluj! Claudiu Niculescu a transformat penalty -ul obtinut  de Cristea. Atacantul a sutat puternic sub bara

Minutul 13- Penalty obtinut de U Cluj

Minutul 2- Laurentiu Marinescu expediaza un sut frumos din afara careului

Minutul 1- A inceput partida

 

"Vrem cele trei puncte, pentru ca ne-am pregatit bine pentru acest meci. Chiajna are un inceput prost de campionat, dar noi nu trebuie sa ne gandim la asta. Ei vor fi foarte motivati, la fel suntem si noi, asa ca va fi un meci greu. Noi suntem pe un drum bun si tot ce conteaza este sa ne mentinem, deoarece fiecare meci este greu. Luam fiecare partida in parte, acum suntem 100% concentrati pe meciul de duminica, iar abia apoi pe urmatorul. In Liga 1 nu exista echipe favorite, oricand pot avea loc surprize, de aceea stim ca trebuie sa fim atenti", a declarat Lukasz Szukala, fundasul Universitatii Cluj.

 

Antrenorul Ionut Badea a declarat si el ca victoria este foarte importanta si jucatorii trebuie sa isi dovedeasca valoarea.

 

Atmosfera din jurul meciului a fost tensionata de declaratia lui Eugen Trica, fostul jucator al CFR Cluj, care actualmente joaca la Concordia Chiajna si ar putea reveni in echipa in meciul cu Universitatea Cluj, dupa o accidentare.

 

Trica a declarat ca nu exista Universitatea Cluj nu reprezinta mare lucru in Romania si ca nu exista un derby U Cluj - CFR Cluj. "Ce inseamna U in Romania si in Cluj? CFR a castigat trofee, cupe, a jucat in Liga Campionilor si are ca obiectiv castigarea campionatului. Cei de la CFR Cluj nu se gandesc la Universitatea ca si la o rivala. Cand jucam acolo nu ne temeam de U Cluj", a spus Trica.

Comentarii Facebook