Liga I. CFR Cluj a ajuns la un singur punct de liderul FCSB, după victoria cu Dinamo


Gruparea ceferistă a câştigat la limită duelul cu Dinamo Bucureşti, scor 1-0, deşi campioana a evoluat mai bine de o repriză cu doi oameni în plus, după ce Paul Anton (31) şi Florin Bejan (37) au fost eliminaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

CFR Cluj s-a apropiat la doar un singur punct distanţă de liderul FCSB după victoria de luni seară, de pe teren propriu, înregistrată în faţa celor de la Dinamo Bucureşti, în ultimul meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Formaţia pregătită de Edi Iordănescu s-a impus greu cu scorul de 1-0, unicul gol al partidei fiind reuşit de Billel Omrani (80). CFR a avut şi două bare, prin Mario Camora (9) şi Gabriel Debeljuh (27).

De menţionat că dinamoviştii au evoluat cu doi oameni în minus încă din prima repriză după eliminările lui Paul Anton (31), respectiv Florin Bejan (37), pentru cumul de cartonaşe galbene.

Cele două eliminări sunt total justificate, henţ clar la Bejan, fault clar la Anton. Brigada de arbitri a avut un meci greu azi, dar eu nu cred că e nevoie să ţipăm ca să fim auziţi. Am avut şi noi două ocazii în care trebuia să primim penalty...

Când am văzut primul 11 al lui Dinamo, am ştiut că vom avea un meci greu, am muncit, am suferit. Am avut multe ocazii, dacă intrau mai multe mingi, era altceva. Dar e important că ne-am apropiat de FCSB şi ne-am distanţat de Craiova, cu care ne aşteaptă un joc infernal duminică", a declarat antrenorul ardelenilor Edi Iordănescu.

Clujenii au mai irosit şanse importante de a marca prin Păun (27, 50), Ovidiu Hoban (50) şi Omrani (56, 61, 64, 69).

De partea cealaltă, tehnicianul Gigi Mulţescu s-a arătat destul de supărat după cele două eliminări.

Mă încearcă un sentiment de indignare, dar nu pot să zic nimic.. Aşa ceva nu am mai întâlnit.. Este inimaginabil ce poate să facă un om îmbrăcat în negru, chiar că este predestinată această culoare.

Jucătorii au fost extraordinari, să acopere terenul în 8, ce poţi să le ceri mai mult? Cuvintele sunt prea sărace pentru ce au făcut ei azi. În rest, nici nu merită niciun fel de atenţie. Aceştia nu sunt arbitri, nu sunt oameni. Injuste şi incorecte ambele eliminări", a comentat Mulţescu.

După această partidă, Dinamo a ajuns la nouă etape consecutive fără victorie (două egaluri, şapte eşecuri) şi ocupă poziţia a 14-a în clasament cu 27 de puncte.


Comentarii Facebook