Campionul MMA Ciprian Mariș și-a lansat o carte, în care își spune povestea vieții și oferă sfaturi motivaționale


Luptătorul Ciprian Mariș a lansat ”JURNALUL UNUI BARBAT PUTERNIC! MENTALITATE DE CAMPION”, în care își spune viața și oferă sfaturi motivaționale.

Povestea mea incepe asa, eram un baietel care alerga cu rucsacul in spate spre antrenamente la lupte libere, aveam un vis, sa ajung campion chiar daca aveam lipsuri, chiar daca auzeam in jur ca nu o sa reusesc, inima mea de luptator imi spunea sa merg inainte, sa trec prin toate pentru ca o sa vina o zi cand o sa ma ridic, cand o sa pun medalia la gat si toata munca si toate sacrificiile se vor merita!

AZI va spun ca am reusit, dupa 18 ani de sport de performanta mi-am reprezentat tara, Romania cu mandrie si am adus titlurile la noi acasa!

Acest jurnal este o parte din mine, este structura mea de campion, fiecare zi este importanta pentru a te construi!

Sunt antrenorul tau si vei intra in cantonamentul vietii tale! O sa te resetezi, o sa iti invingi fricile, o sa gasesti puterea din tine si o sa reusesti tot ce-ti propui! Lasa-ma sa te ghidez timp de 365 de zile si o sa-ti cladesti structura de aur a unui campion!”, a transmis Ciprian Mariș.

Cartea costă 98 de lei și contine chestiuni necesare celor care duc o viață sportivă: ”Ghidare de la ora de trezire pana la ora de culcare! Mega provocări lunare in care iti învingi fricile! Motivatie! Meditație! Regulile mele de campion de urmat!”, a mai afirmat Mariș.

Comentarii Facebook