Kapetanos nu va juca in meciul cu Chiajna! Andone vrea trei puncte VIDEO


Antrenorul CFR Cluj, Ioan Andone, a anuntat ca atacantul grec Pantelis Kapetanos nu va juca cu Chiajna, pentru ca nu s-a refacut complet.

"Avem trei jucatori indisponibili, doi suspendati, Jose Lionn, si Mario Camora, si Pantelis Kapetanos, care inca nu s-a antrenat cu noi. Aceasta decizie in privinta lui Kapetanos s-a luat in urma unei discutii cu el si cu doctorul. I s-a mai facut inca un RMN, i s-a cicatrizat ruptura. A facut numai alegari usoare, fara durere si am zis sa nu riscam pentru ca vin si meciurile foarte grele, din saptamana care vine.

Acest meci cu Chiajna este un meci de 3 puncte. Imi doresc sa fie stadionul plin, sa avem aceeasi atitudine cum am avut in repriza a doua. Atitudine, daruire, agresivitate, viteza. Nu imi doresc sa fim in 10 oameni, ci sa fim 11 la 11. Si imi doresc sa inscriem goluri pentru ca ne-au cam lipsit. Am inscris un singur gol in ultimele doua meciuri. S-au pregatit bine baietii, dar uemeaza sa vedem la examen", a declarat Ioan Andone.

 

CFR Cluj - Concordia Chiajna se joaca duminica, 22 aprilie, de la ora 19.00, pe stadionul "Doctor Constantin Radulescu".

Comentarii Facebook