Kapetanos a semnat cu CFR Cluj! Vezi ce salariu va avea

 

Pantelis Kapetanos a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu CFR Cluj si va avea un salariu mai mare ca si la Steaua.

 

Kapetanos a plecat de la Steaua in aceasta iarna pentru ca nu a acceptat sa ii fie redus salariul. Grecul a fost dorit de mai multe echipe din Europa, intre care St. Gallen, Energie Cottbus, Celta Vigo şi Anorthosis Famagusta.

 

Presedintele CFR Cluj, Iulius Muresan, anunta vineri, 28 ianuarie, la plecarea echipei in cel de-al doilea stagiu de pregatire din Antalya ca in urmatoarele zile va veni un nou atacant.

"Sper sa ne vina un atacant in cantonamentul din Antalya, cel putin la fel de bun ca Bjelanovic. Bud nu e transferabil", a declarat Muresan. (n. red. Vezi AICI in format Video declaratia lui Iuliu Muresan)

 

Pantelis Kapetanos va incasa la Cluj 250.000 de euro pe sezon si va evolua ca si titular, tinand cont de faptul ca CFR Cluj a ramas cu Traore si cu Bud in linia ofensiva.

 

Grecul castiga la Steaua 240.000 de euro pe an si a fost "pus pe liber" pentru ca nu a vurt sa semneze o diminuare a salariului.

Comentarii Facebook