Juniorii de la U Cluj dați afară de pe teren pentru Untold SRL

 

Juniorii de la U Cluj au fost dați afară de pe terenul de la baza sportivă ”Dan Anca”, pentru a le face loc festivalierilor de la Untold.

 

Zeci de juniori ai Universităţii Cluj au fost anunţaţi astăzi că le este interzis accesul în baza sportivă „Dan Anca” ca urmare a contractului încheiat între club şi Untold SRL, aceasta din urmă construind pe terenul de iarbă un adevărat sat de vacanţă din căsuţe de lemn pentru cazare pe durata festivalului. Juniorilor le-a fost interzisă intrarea şi pe terenul sintetic sau la vestiare sub pretextul că nu au fost găsite surse de finanţare pentru înscrierea echipelor clubului în nicio competiţie de seniori sau juniori. Cu alte cuvinte, Universitatea a renunţat atât la dreptul de participare în divizia C la seniori cât şi la cele două locuri din Liga Elitelor la juniori, unde sezonul trecut au fost înregistrate rezultate remarcabile”, scrie numaiu.ro.

 

FC U Cluj susţine în notificarea trimisă astăzi la sediul secundar din Cluj că a încheiat un contract cu Untold SRL pentru construirea campingului în baza sportivă Dan Anca. ”Interesant este că terenul pe care se construieşte ”satul Untold” a rămas în proprietatea şi administrarea Consiliului Local chiar şi după asocierea cu „Fundaţia Primăvara Clujană”, deci „U” nu ar avea niciun drept asupra lui, fiind foarte greu de înţeles cum a reuşit să îl închirieze. Ca fapt divers, acţionarul majoritar al Untold SRL, Sorin Gadola, pare a avea o apetenţă specială pentru distrugerea bazelor sportive din Cluj, o altă firmă în care acesta este acţionar fiind cea care a cumpărat terenul din baza sportivă CUG de la Arpad Paszkany pentru a dezvolta un proiect imobiliar. Chiar dacă acum este vorba de nişte construcţii temporare, e lesne de închipuit cum va arăta terenul de iarbă dupa asaltul construcţiilor, maşinilor şi oamenilor, mai ales că nu au fost luate niciun fel de măsuri pentru protejarea suprafeţei”, mai precizează sursa citată.

Comentarii Facebook