Jucatorul Universitatii Cluj, Nasser Menassel: "U este peste CFR"

Mijlocasul Universitatii Cluj, Nasser Menassel, sustine intr-un intreviu acordat presei franceze ca U se va bate pentru a arata la nivel european ca este peste CFR.

 

Mijlocasul Universitatii Cluj, Nasser Menassel, sustine intr-un intreviu acordat presei franceze ca U se a bate pentru a arata la nivel european ca este peste CFR.

"La Cluj exista un nou proiect, care e legat si de noul stadion, ce va fi gata in septembrie. Ne vom bate pentru primele locuri si pentru a arata la nivel european ca U este peste CFR", a declarat Nasse Menassel pentru sofoot.com.

 

El a spus ca se simte bine la Cluj, unde se traieste bine, iar preturile sunt derizorii fara de cele din Franta. "Si fetele sunt mai frumoase decat la noi", a spus francezul.

 

"Traiesc intr-un oras care se numeste Cluj. E frumos, iar oamenii sunt in regula. Orasul imi ofera tot ce am nevoie. Traiesc cum o faceam si acasa, chiar daca Romania are un drum lung de parcurs pentru a ajunge la nivelul Frantei", a mai povestit mijlocasul.

 

El a spus ca este inca sub contract cu Universitatea Cluj si ca nu se grabeste sa plece, chiar daca au existat deja oferte.

 

Foto: universitateacluj.ro

Comentarii Facebook