Jucatorul lui U Cluj, Habib Balde, a primit o etapa de suspendare si o amenda de 740 de lei din partea LPF

Mai multi jucatori au fost sanctionati pentru avertismentele primite in ultima etapa. Trei cluburi au fost amendate de Liga cu cate 10.000 de lei.

 

"In baza articolului 63.2.1 se sanctioneaza jucatorul Balde Habib (FC "U" Cluj) cu suspendare pentru un joc si o penalitate de 740 lei", se arata intr-un comunicat al Ligii Profesioniste de Fotbal.

 

Balde a fost eliminat de arbitrul Alexandru Tudor in meciul jucat sambata de clujeni impotriva Unirii Urziceni. Jucatorul a primit un cartonas galben in minutul 40 pentru joc periculos, iar in minutul 58 a primit al doilea galben pentru fault.

 

Comisia de Disciplina a LPF a mai decis astazi sanctionarea jucatorului Dan Roman de la FCM Targu Mures cu o etapa de suspendare si amenda de 740 de lei. Aceleasi sanctiuni le-a primit si jucatorul lui Dinamo, Juan Pablo Garat.

 

Cluburile Dinamo si Rapid au fost amendate cu cate 10.000 de lei pentru incidentele provocate de suporteri. O penalitate similara a primit si FC Vaslui, care a fost insa si avertizata pentru folosirea statiei de pe stadion pentru incitarea publicului.

 

De asemenea, Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a primit avertisment pentru proteste la adresa arbitrajului.

Comentarii Facebook