Jucătorul care are interzis la echipa națională: „Tu nu mai calci la națională!”


Cristi Bălgrădean, în vârstă de 33 de ani, portar la CFR Cluj, nu mai prinde loc la Națională! Chiar dacă mulți îl considerau „un nou” Tătărușanu, jucătorul poreclit „Pufi” nu este convocat nici măcar drept rezervă, informează gsp.ro.

Jucătorul care are interzis la echipa națională

Selecționerul naționalei s-a lămurit în privința lui Cristi Bălgrădean după o convocare în noiembrie 2020. La momentul respectiv, Mirel Rădoi și asistenții săi au observat ce „etică de antrenament” are portarul de la CFR.

Tu vii la națională ca să păcălești antrenamentele?!”, i-au reproșat aceștia.

Astfel, Mirel Rădoi și Nicolae Dică au hotărât să nu îl mai convoace niciodată la națională.

Recent, CFR Cluj a jucat cu FCSB, însă Bălgrădean nu a fost portar. Echipa vișinie a pierdut încasând trei goluri. Antrenorul echipei a susținut că la meci a apărat Arlauskis, un alt portat al echipei, întrucât Bălgrădean abia revenise după o accidentare. Portarul a fost accidentat timp de nouă zile, însă, chiar dacă își revenise înainte de meci, nu a fost luat în formula de start.

„Credeți că-mi poate stabili cineva echipa pe care s-o folosesc?”

După cum mă cunoașteți voi pe mine credeți că-mi poate stabili cineva echipa pe care s-o folosesc? Am discuții cu oamenii din conducere, ne sfătuim, analizăm, dar eu decid! Arlauskis e un portar cu o experiență uriașă, am ales să joace el astăzi, în condițiile în care Bălgrădean revenise de curând după o accidentare”, a explicat antrenorul Edi Iordănescu pentru DigiSport.

Cristian Bălgrădean a activat de-a lungul carierei la mari echipe din România. A petrecut 4 ani la Dinamo București, în perioada 2010-2014, iar ulterior doi ani la CS U Craiova. În perioada 2016-2018 a activat la CS Concordia Chiajna, iar apoi, la FCSB, tot doi ani. Portarul face parte din echipa FC CFR Cluj din 2020.


Comentarii Facebook