Jucătorii U Cluj amenință că nu se mai prezintă la antrenamente. Ce a declarat antrenorul Marius Popescu - VIDEO

 

Jucătorii U Cluj amenință că nu se mai prezintă la antrenamentele echipei de luni, 26 noiembrie, pentru că nu sunt plătiți de mai bine de 3 luni.

 

Întrebat dacă meciul cu CFR Cluj a fost ultimul pentru U Cluj, antrenorul Marius Popescu a declarat că încă are speranță. ”Nu pot să spun de ultimul meci pentru că U Cluj a trecut prin atâtea vremuri. Două războaie. Sper să reziste. Sper să se întâmple ceva”, a mărturisit Papi. 

 

Jucătorii U Cluj au anunțat că nu se vor mai prezenta la antrenamente, fiind neplătiți de luni bune. ”Nu am discutat aspectul ăsta. Luni ne prezentăm la antrenament normal. I-am lăsat să se liniștească, pentru că merită. Și-au dorit și eu victoria cu CFR Cluj, dar intervine aportul fiecărui jucător în meci și nu am reușit”, a spus Marius Popescu.

 

Cert este faptul că din banii de bilete încasați la meciul cu CFR Cluj ar fi trebuit să fie achitate salariile jucătorilor, dar suma provenită din vânzarea a 3.000 de bilete s-a dus spre firma de securitate, care a amenințat că nu se va prezenta la stadion fără a fi plătită.

 

Suporterii U Cluj au adunat o pungă de bani pentru echipă - VIDEO

Comentarii Facebook