Jucătorii naționalei României a persoanelor cu diabet au jucat ”miuța” cu Boc în centrul Clujului. Azi au meci și cu fostele glorii ale lui ”U” FOTO


Primarul Emil Boc a jucat, vineri, o ”miuță” echipa României a persoanelor cu diabet, Dia România, pe Bulevardul Eroilor.

Jucătorii de la Dia România vor juca astăzi, 16 mai, un meci de fotbal caritabil cu fostele glorii ale Universității Cluj, pentru a strânge fonduri pentru campionatul europen de fotbal a persoanelor cu diabet.

Printre susținătorii cauzei celor de la Dia România se numără și fostul jucător și antrenor al lui ”U” Ioan Sabău, prezent și el în echipa fostelor glorii.

Iată care este componența celor două echipe:

Dia România: Sorin Mocanu (Antrenor), Florin Chivu (Portar), Cristian Raus (Portar), Mihai Vida(Căpitan), Ciprian Palade, Stelian Cerna, Adi Munteanu, Ionuț Onciu, Marcel Blanari, Andrei Bojoce, Andrei Muscalu, Paul Iovescu, Miladin Popescu, Radu Soporan

Fostele Glorii ”U” CLuj: Remus Vlad (Antrenor), Călin Ciucur, Neluțu Sabău, Vlad Munteanu, Adrian Falub, Cristi Pojar, Marius Popescu, Arpad Meszaros, Cristi Coroian, Horațiu Cioloboc, Vasile Jula, Ovidiu Maier, Radu Sabo, Cristi Dulca, Valentin Șandru

Partida se va desfășura sâmbătă, 16 mai, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor Horia Demian, iar intrarea va fi liberă. Totuși clujenii care doresc să îi ajute pe fostbaliștii cu diabet pentru a putea merge la campionatul european pot face donații.

Costurile estimate pentru Campionatul DiaEuro sunt de aproximativ 150.000 euro, sumă pe care aceștia vor să o strângă din donații de la persoane fizice și firme.

Banii vor fi folosiți pentru acoperirea costurilor de cazare şi masă pentru toţi participanţii la campionat, pentru închirierea spaţiului pentru desfăşurarea Campionatului şi Forumului Național al Persoanelor cu Diabet, materiale educative pentru forum, campanii de promovare a campionatului, festivităţi de premiere (ceremonie de încheiere, cupe, medalii, diplome de participare etc), antrenamente ale echipei naţionale Dia România.

Comentarii Facebook