Jucătorii lui CFR Cluj, la Untold în ciuda avertismentului lui Petrescu: „Cine se duce, nu mai joacă!”


Campioana României a pierdut cu FC Botoșani, sâmbătă, scor 0-1, iar la conferința de presă, antrenorul Dan Petrescu îi avertiza pe jucători să nu participe la evenimentul de pe Cluj Arena.

Cu toate acestea, Denis Alibec, accidentat, și Mario Camora și Cristi Manea, integraliști la Botoșani, au participat la festival.

Dan Petrescu, avertisment pentru jucătorii lui CFR Cluj înainte de Untold.

Nu-i lăsăm! Dar poți să-i controlezi? Eu sper că sunt profesioniști și înțeleg. Eu, sigur nu mă duc. Nu mă pricep la Untold.”, spunea Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu Botoșani.

Dan Petrescu, în 2019: „Dacă se duc acolo, rămân acolo, că n-o să mai joace fotbal la CFR cât sunt eu antrenor”

În august 2019, antrenorul lui CFR Cluj avea un discurs dur și spunea că îi va pedepsi drastic pe jucătorii care alerg să meargă la Untold.

Din club are voie numai Oana (n.r - ofiţerul de presă). Altcineva n-are voie. Am dat interzis tuturor. Dacă se duc acolo, rămân acolo, că n-o să mai joace fotbal la CFR cât sunt eu antrenor. Asta o ştiu toţi. Deja am vorbit. Dacă îi vedeţi, daţi-mi poza, ca să ştiu să scap de ei. Noi suntem aici la fotbal, nu la Untold. Untold-ul e pentru alţii, care nu-s profesionişti”, spunea „Bursucul”.

Alibec, la Untold în timpul meciului Botoșani – CFR Cluj

În timp ce campioana CFR Cluj o înfrunta pe FC Botoșani, atacantul Denis Alibec (30 de ani) a publicat pe Instagram o fotografie de la Untold.

În timpul meciului, mai exact la finalul primei părți, atacantul a publicat pe contul de Instagram o fotografie de la Untold. În descriere, Alibec a menționat formația rock irlandeză The Script, care a urcat pe scenă la ora 22:00. 


Comentarii Facebook