Jucătorii de la CFR rămân fără prime de joc. Andone mai are o şansă să rămână la Cluj


Patronul clubului CFR, Arpad Paszkany, a decis: jucătorii nu-şi mai primeasc banii pentru victoria de la Braga, din cauza rezultatelor slabe din Liga I, iar pentru ca Andone să rămână pe banca echipei clujene, are nevoie de un rezultat pozitiv azi la Istambul.

Paszkany şi-a anunţat jucătorii că le anulează primele pentru victoriile din Liga Campionilor din cauza rezultatelor care au adus echipa la 13 puncte diferenţă faţă de liderul campionatului naţional şi mai aproape de retrogradare.

"Luati bani numai daca ajungeti in primavara europeana. Pentru primavara Ligii primiti 50.000 de euro, pentru cea din Europa League incasati 20.000 de euro. Nu are sens sa va platesc victoria de la Braga sau una cu Galatasaray, daca nu mergeti mai departe", le-a spus patronul, jucătorilor clujeni.

Pentru ca "Ando" să rămână la Cluj, trebuie să câștige neapărat meciul cu Galatasaray . În cazul unui rezultat nefavorabil la Istambul favoritul lui Iuliu Mureșan rămâne tot Carlos Brito.

"Nu mă intrebati pe mine de demisie, ci pe Paszkany. Mai intai sa jucam cu Galata si apoi vorbim ce va fi miercuri.Strategia ne-am facut-o pentru a castiga cele trei puncte in jocul de maine", a declarat Andone, la conferinţa de presă de aseară.


Sursa: Pro TV






Comentarii Facebook