Jucătorii de la CFR, dezamăgiți după remiza cu Chiajna: ”Mi-e rușine că sunt fotbalist”


Jucătorii de la CFR Cluj nu au înghițit foarte bine remiza cu cei de la Concordia Chiajna, scor 1-1, de vineri seara, mai ales Ciprian Deac, care recunoaște ca este vina jucătorilor și că evoluția echipei din acest an este cu mult sub medie.

Nu reuşim să câştigăm acasă, iar eu cred că noi, jucătorii, suntem de vină. Clar, ne-a lipsit ceva azi. Am dominat jocul, am luat gol dintr-o fază fixă, cel puţin e bine că am reuşit să egalăm. Oricum, un asemenea egal acasă e ca un eşec”, a declarat Deac la Dolce Sport.

Fostul internațional a precizat că mai speră la câștigarea Cupei, însă la cum arată echipa în acest moment va fi un scop greu de îndeplinit, crede Deac.

Ce pot să mai spun? Ne mai rămâne ca obiectiv câştigarea Cupei. Dar ne va fi greu dacă vom continua aşa. Chiar trebuie să ne mobilizăm!”, a mai spus Deac, care a încheiat în aceeaşi notă. „Este ruşinos că am ajuns să nu reuşim să batem pe nimeni acasă. În acest moment chiar mi-e ruşine că sunt fotbalist! Cu această atitudine nu putem spera la nimic!”, a încheiat Ciprian Deac.

Comentarii Facebook