Jucatorii CFR au dansat pe mese si au spart pahare! IMAGINI NEBUNE de la petrecea pentru TITLU VIDEO

 

Jucatorii CFR Cluj au petrecut pana dimineata castigarea celui de-al treilea titlu, dua meciul cu U Cluj. Kapetanos a dansat pe masa si a spart pahare.

 

Grecul s-a urcat pe o masa si a fost acompaniat de ceilalti jucatori in timp ce canta "Campionii, campionii!". Kapetanos a spart si doua pahare. "Cioburile poarta noroc si asa este traditia la noi sa spargem pahare sau farfurii la evenimente speciale", a spus Kapetanos.

 

Jucatorii de la CFR Cluj au petrecut la un hotel de lux, unde au desfacut si o sticla de sampanie de 9 litri, achizitionata special de presedintele Iuliu Muresan. Jucatorii au avut nevoie de ajutor pentru a o deschide, dupa ce timp de 15 minute nu au reusit acest lucru.

 

Campioana CFR Cluj a deschis o sticla de sampanie de 9 litri pentru a uda TITLUL VIDEO SPECTACULOS

 


Jucatorii au dansat pe versurile piesei "Nu-i roman ca ardeleanu": "Ardeleanu-i om cinstit, si harnic si linistit, dar sa nu il necajesti ca nu stii ce-o sa patesti", au cantat jucatorii.

 

Iuliu Muresan a tinut sa muste din rivalii de la U Cluj si a propus Consiliului Judetean Cluj ca stadionul CLuj Arena sa se numeasca "Ioan Andone", pentru ca antrenorul a castigat acolo 2 dintre titluri.

Comentarii Facebook