Joi 15 Aprilie

Jucatorii CFR au dansat pe mese si au spart pahare! IMAGINI NEBUNE de la petrecea pentru TITLU VIDEO

 

Jucatorii CFR Cluj au petrecut pana dimineata castigarea celui de-al treilea titlu, dua meciul cu U Cluj. Kapetanos a dansat pe masa si a spart pahare.

 

Grecul s-a urcat pe o masa si a fost acompaniat de ceilalti jucatori in timp ce canta "Campionii, campionii!". Kapetanos a spart si doua pahare. "Cioburile poarta noroc si asa este traditia la noi sa spargem pahare sau farfurii la evenimente speciale", a spus Kapetanos.

 

Jucatorii de la CFR Cluj au petrecut la un hotel de lux, unde au desfacut si o sticla de sampanie de 9 litri, achizitionata special de presedintele Iuliu Muresan. Jucatorii au avut nevoie de ajutor pentru a o deschide, dupa ce timp de 15 minute nu au reusit acest lucru.

 

Campioana CFR Cluj a deschis o sticla de sampanie de 9 litri pentru a uda TITLUL VIDEO SPECTACULOS

 


Jucatorii au dansat pe versurile piesei "Nu-i roman ca ardeleanu": "Ardeleanu-i om cinstit, si harnic si linistit, dar sa nu il necajesti ca nu stii ce-o sa patesti", au cantat jucatorii.

 

Iuliu Muresan a tinut sa muste din rivalii de la U Cluj si a propus Consiliului Judetean Cluj ca stadionul CLuj Arena sa se numeasca "Ioan Andone", pentru ca antrenorul a castigat acolo 2 dintre titluri.

Comentarii Facebook