Jucătorii CFR au ajuns la 3 salarii restante. Parcursul ardelenilor în Liga 1 este tot mai incert


Campiona se confruntă cu grave probleme financiare. Jucătorii au ajuns la trei salarii restante și au rămas doar cu promisiuni din partea conducerii că situaţia se va redresa.

Potrivit Fanatik, la gruparea ardeleană există în acest moment 3 luni de restanțe a salariilor, iar ultima promisiunea a patronului nu a fost respectată. Sursa citată spune că Varga le-a transmis jucătorilor că le va vira un salariu până la finalul lunii ianuarie, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Acum, patronul de la CFR Cluj a făcut o nouă promisiune. Acesta a aflat despre tensiunile existente în vestiar, dar și nemulțumirea lui Dan Petrescu cu privire la problemele cu banii, și le-a transmis jucătorilor că urmează să le vireze săptămâna aceasta un salariu, motivând că au existat întârzieri din cauza rezilierii contractelor cu fotbaliștii care au plecat.

14 jucători au plecat de la CFR în această iarnă

Echipa lui Dan Petrescu a avut un lot numeros, însă nu toți au avut șansa să joace mult în prima parte a sezonului. 

Formația din Gruia s-a despărțit în iarnă de nu mai puțin de 14 jucători, plecați ori definitiv, ori împrumut: Anas Tahiri, Karlo Letica, Cristiano Figueiredo, Sebastian Mailat, Răzvan Andronic, Alexandru Paşcanu, Jonathan Rodriguez, Denis Ciobotariu, Mihai Butean, Daniel Paraschiv, Denis Rusu, Emanuel Culio, Denis Alibec şi Dusan Celar.

Comentarii Facebook