Jorge Costa, dupa amenintarea lui Paszkany: Nu trebuie sa plec pentru ca vom castiga


Antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, i-a raspuns patronului Arpad Paszkany, care l-a amenintat cu demiterea daca mai pierde meciuri: "Vom castiga meciurile de acum inainte".

"Acelasi lucru mi l-a spus si presedintele dupa partida si nu pot decat sa fiu de acord. Nici mie nu-mi place si nu-mi convine ceea ce s-a intamplat. Facand exceptie de primul gol, practic in ultima partida am reusit sa pierdem tot ceea ce am reusit sa construim pana atunci si ce am concretizat in primele doua meciuri din acest sezon.

Nu imi sta gandul de a pierde din nou. Nu am luat in calcul aceasta varianta nici la ultimele doua meciuri. Ne concentram si muncim. De fiecare data mentalitatea si psihicul nostru este de a castiga fiecare partida", a precizat Jorge Costa.

Antrenorul a spus ca nu isi reproseaza faptul ca l-a introdus poe Fernandes in locul lui Nuno Claro.

"Nu vreau sa vorbesc despre jucatori. Cand lucrurile nu merg asa cum ti-ai dori apare presiunea. Imi asum presiunea care se pune pe un antrenor, dar stau linistit si pot sa va spus ca atat eu, cat si jucatorii facem tot ce trebuie pentru a castiga", a mai adaugat tehnicianul.

Intrebat daca i-ar parea rau sa plece, Costa a raspuns: "Nu trebuie sa plec pentru ca vom castiga!"

 

Vezi si...

Paszkany: Jorge Costa pleaca daca echipa nu-si revine! Vezi ce conditii a impus patronul

Comentarii Facebook