Duminica 4 Decembrie

JOCURILE OLIMPICE 2016: România a avut cel mai slab rezultat din ultimii 70 de ani. Pe ce loc ne-am clasatJocurile Olimpice de la Rio, Brazilia, s-au terminat, iar rezultatele României au fost unele dintre cele mai slabe, fiind pozi'ionat[ pe locul 47, în clasamentul pe medalii.

Cu cinci medalii cucerite la Rio, aurul echipei feminine de spadă, argintul obținut de tenismenii Florin Mergea și Horia Tecău la dublu masculin, bronzul luat de Gabriel Sîncrăian la haltere (cat. 85 kg), cel cucerit de canotoarele de la 8+1 (Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrilă, Iuliana Popa, Mădălina Bereș, Laura Oprea, Adelina Boguș, Andreea Boghian și Daniela Druncea) și Albert Saritov (lupte libere, cat. 97 kg), România a avut cea mai slabă clasare în clasamentul pe națiuni la Jocurile Olimpice după al doilea război mondial, potrivit Agerpres.

Clasamentul a fost condus detașat de către SUA, cu 121 de medalii cucerite, dintre care 46 au fost de aur, americanii fiind urmați de Marea Britanie și China.

Comentarii Facebook