Jean Pascal îl desființează pe Lucian Bute: ”Bute e terminat!”


Pugilistul Jean Pascal nu a uitat de rivalitatea sa cu Lucian Bute și a început să posteze comentarii prin care îl desființează pe român pe contul personal de Twitter. "Bute este terminat, Bute este terminat! Nu mai are nici o speranţă", a scris Pascal pe contul @jeanpascalchamp, citat de Journal de Montreal.

Pascal și-a exprimat dorința de a lupta cât mai curând cu Lucian Bute, meci care fusese programat inițial pentru 25 mai 2013, însă a fost amînat pentru finalul anului sau pentru începutul lui 2014, din cauza operației la mâna stângă a românului.

"M-am săturat de aceste jocuri, vreau doar să-i tăbăcesc fundul lui Bute. Faceţi odată ca această luptă să aibă loc. Este marioneta lui Stéphan Larouche. Anunţul accidentării lui a fost planificat, pentru că nu are curaj, pentru că nu are încredere în el şi pentru că este un campion de hîrtie".

Fostul campion WBC a continuat să comenteze accidentarea lui Bute, fost campion mondial şi el, versiunea IBF.

"Lupta dintre mine şi Lucian nu va avea loc, pentru că oamenii de la InterBox nu au cuvânt. Pe Bute l-a culcat la pămînt partenerul lui de antrenament în Florida, de-asta au amânat lupta", scrie Jean Pascal, citat de gsp.ro

Comentarii Facebook