Iuliu Muresan (CFR): "Nu mai vin la nici o emisiune in direct si poate nici prin telefon"

Suparat pe insinuarile repetate din emisiunile TV ca CFR ar fi influentat arbitrajele in mai multe ocazii in acest campionat, presedintele CFR a rabufnit aseara intr-o interventie prin telefon la sport.ro

 

La incheierea meciului de aseara cu Unirea Urziceni presedintele CFR a facut declaratii prin telefon mai multor posturi de televiziune. Totul a decurs bine , Muresan fiind vizibil fericit ca echipa a jucat bine si a castigat, pana in momentul interventiei la sport.ro.

 

In acest moment Muresan s-a dezlantuit, acuzand postul ca a insinuat ca CFR ar fi facut manevre oculte de influentare a arbitrajului si ca ataca echipa in mod nejustificat.

 

"Nu sunteti profesionisti... Nu am vorbit niciodata cu arbitrii, singura data cand vorbesc cu arbitrii este la sfarsitul meciului cand ma duc sa le strang mana... Daca ne vedem de treaba si nu facem declaratii ne luati de fraieri" a spus Muresan . Acesta a continuat , in ciuda interventiei realizatorului Vali Moraru, " spuneti ca CFR a fost ajutata, ca jocurile sunt facute de CFR... noi avem o echipa buna care poate sa castige orice partida si campionatul"

 

Apoi , seful din Gruia a concluzionat " Nu mai vin la nici o emisiune in direct si ma gandesc sa nu mai raspund nici la telefon", dupa care si-a incheiat interventia in timp ce prezentatorul incerca sa-i dea un raspuns.

 

 

 

Comentarii Facebook